Sport1 TV - HEGYEM Harcmuvészeti és Szeretet-tábor

posted by: Super User
in Média
on 13 October 2013
Hits: 663

http://www.youtube.com/watch?v=mJ-KZllDLjg&feature=share

Készítette: Stabilitas Sport Promotion-2013

Budo és harcmuvészeti filmek készítése:

 

Stabilitas.sport@gmail.com

Tel: 06204272148

Facebook: Stabilitás sport

Sportime extrémsport magazin - Broadway Fitness - Stabilitas Sport Klub

posted by: Kalmár Árpád
in Média
on 13 October 2013
Hits: 1165

Elegancia és hatékonyság

 

Stabilitas Sport Promotion - Önvédelmi és életmódprogram -  minden korosztály részére

Stabilitas V.I.P. klub edzéslehetoségek felsofokon

Funkcionális tréningek - Harcmuvészetek- konditerem - wellness-fitness


A Pesti Broadway egy fogalom a kultúrakedvelok körében, hiszen fovárosunk egyik legforgalmasabb környéke, ahol színházak, éttermek és különbözo szórakozóhelyek szolgáltatják a nívós kikapcsolódás lehetoségeinek tárházát. De nemcsak ettol szeretjük az Ó utca környékét, hanem azért is, mert egy igazán elegáns ám mégis családias fittness klub kínál lehetoséget a testépítés, harcmuvészet, funkcionális edzés és wellness szolgáltatás kedveloinek.

Délelott 10 óra, de a Broadway Fitnessben hihetetlen látvány tárul elénk. Elegáns kivitelezésu dizájn már a recepciónál is, kedves emberek, a legmodernebb technogym gépek, gyönyöru kék vizu medence és a manapság egyik legdinamikusabban fejlodo ágazat, az úgynevezett funkcionális edzés (girya, TRX, Crossfit…stb) számára fenntartott és felszerelt helyiség, amely a harcmuvészek számára is otthont ad.

Az edzoterembe a Sensei Kalmár Árpád invitálása érkeztünk és döbbenetes élményben volt részünk, hiszen a korai óra és a hétköznap ellenére telt ház valamint remek hangulat fogadott.

A hely szellemének megfeleloen létesítmény ügyvezetoje Boinitzer  Tamás igen sportos, határozott ember benyomását kelti, akinek "lenne dolga" boven, O mégis készséggel válaszol kérdéseinkre.

Mikor alakult a Broadway Fitness edzoterem?

A klub jelenlegi formájában 2012 márciusától üzemel. Már elotte is edzoteremként muködött, de ebben a felállásban, ezekkel a szolgáltatásokkal és hitvallással tavaly év elejétol muködik az én irányításommal.

Miben különbözik ez az edzoterem a többitol? Mik hely a sajátosságai?

Nehéz ezt így pár mondatban körvonalazni, de talán amit mindenképpen kiemelnék, az maga az elhelyezkedés valamint a vendégek pozitív kisugárzása, ennek köszönhetoen a családias hangulat és a komplexitás.

Mit értünk komplexitás alatt?

Azt, hogy termünk lefedi a fitness, testépítés és egészséges életmód szinte teljes palettáját. A klasszikus testépíto felszerelések mellett a funkcionális edzés, wellness és a harcmuvészet különbözo válfajait lehet itt gyakorolni, amiket kiváló instruktorok segítenek hasznossá és élvezhetové tenni. Ráadásul az különbözo szolgáltatások között egyre nagyobb az átjárás, így a vendégek tényleg komplex programokban tudnak részt venni.


Mikor jött az ötlet, hogy a funkcionális edzés is bekerül a programok közé?

Rögtön az elején! Mikor átvettem a termet új irányvonalakat szerettem volna bevezetni, így a funkcionális tréning és a harcmuvészetek azonnal képbe kerültek. Öröm számomra, hogy a jó értelemben vett retro edzés típusok újra virágkorukat élik, mint a giryafit vagy a crossfit. Ezek az edzéstípusok az erofejlesztés mellett az állóképességet is megdolgoztatják, tehát komplex edzésprogramot nyújtanak.

Hogyan ismerkedett meg Kalmár Árpáddal és miben segíti a Sensei az itteni munkát?

Ide járt/jár edzeni, így a megismerkedésünk törvényszeru volt. Az O személye óriási lökést adott a harcmuvészeti edzések itteni kialakulásában valamint garancia, hogy ezekben a stílusokban megfelelo szakmai munka és tudatos edzésfelépítés folyik a teremben.

Megszólaltattuk Kalmár Árpád mestert is aki az élete ”egy részét” itt tölti a Broadway fitnessben..

A Stabilitas Sport Promotion vezetoje elmondta, hogy „a Broadway Fitness számunkra páratlan hely a világon, amely állandó lüktetésben van, és talán a távolkeleti harcmuvészetek miatt (jóga, karate, önvédelem, stb) egy meghatározó spirituális kisugárzása is van.

Modern edzéseszközök


Megtalálható itt minden ami az átlagos embernek kielégíti az alapveto mozgásigényét és ugyanakkor jelen vannak a legmodern gépek és edzéseszközök is, amelyek a profibb versenyfelkészülést is alá tudják támasztani. Egyszóval minden helyben van a szabadidos és a versenysporthoz is.

Funkcionális tréningek


A funkcionális edzés részeként, a TRX, a girya és a crosfit edzésmódszereket kiválóan tudjuk alkalmazni és beépíteni a karate és a harcmuvészeti felkészülésünk során az ütések és rúgások kivitelezésébe, valamint az egész test speciális ero-állóképességi szintjének, illetve azon kevésbé fejlesztheto izomcsoportjainak megerosítésére, amely hagyományos módon nehezen lenne elérheto.

Harcmuvészetek


Az edzoteremben egy karate sportágspecifikus edzésrendszert vezettünk be amely a gyermek életkortól a felnotteken, illetve a nokön keresztül megszólítja szinte az összes korosztályt, egészen a senior, vagy a nyugdíjas korúakig. Önvédelmi képességek eséstechnikák is szerepelnek a programban.

Reggelente kondicionális tréningekkel várjuk az érdeklodoket, illetve leendo klubtagjainkat, du zsák pajzsos, eszközös vagy karate technikai tréningek , komplex és professzionálisversenyfelkészítéssel.

Stabilitas VIP klub

 Az itt található legmodernebb gépeken futnak és edzenek a tanítványok, valamint létrehoztunk egy V.I.P. klubot ahol a Stabilitas Sport Promotion VIP tagjai, támogatói és médiapartnerei részére egy speciális egyénre szabott komplex edzés és életmódprogramban, valamint különbözo uszodai-szauna, wellness szolgáltatásokban vehetnek részt, testnevelo tanár, illetve TF szakedzo irányításával.  Szintén személyre szabott táplálkozási és életviteli tanácsadás, speciális önvédelmi képzés, funkcionális edzés,komplex testsúlyszabályzás, masszázs, energetikai módszerek jellemzik munkánkat

A VIP tagjaink között megtalálható többek között: Monspart Sarolta, Markos György, Madaras Ádám, Dr. Garamvölgyi László, Növényi Norbert, és Büki Péter foszerkesztonk is.. Velük megtiszteltetés együtt edzeni..

A Stabilitas Sport Promotion edzéseirol és programjairól bovebb felvilágosítás és információk:

Stabilitas Sport facebook oldalon, a stabilitas.sport@gmail.com emailcímen, illetve a 06 20 427 2148-as telefonszámon kaphatnak.

BROADWAY FITNESS Budapest, VI. Ó utca 43. (Megközelítheto: az Oktogontól 2 percre)

Minden amit a Broadway Fitnessrol tudni szeretnél, itt megtalálod: www.broadwayfitness.hu

 

 

Kovács Tamás

 

A Sporttime magazin teljes tartalma az alábbi linken érheto el:

 
 

Sport1 TV - Svájci Kyokushin Karate EB és a litván Világkupa összefoglaló

posted by: Kalmár Árpád
in Média
on 24 September 2013
Hits: 821

A Svájci Kyokushin Karate EB és a litván Világkupa összefoglalója, szeptember 27-én, 22.30-tól, a Sport 1 tv-ben...


TEK-KNOCKDOWN BAJNOKSÁG ÖSSZEFOGLALÓ ISMÉTLÉSEK..
 
Ha Ön is látni szeretné az idei svájci Shinkyokushin Karate Európa Bajnokság és a litván Világkupa legemlékezetesebb pillanatait, a legeredményesebb magyar versenyzők formagyakorlatait és látványos küzdelmeit, akkor kapcsoljon péntek este a Sport1 tv csatornára.
 
Exkluziv riportok az adásban:
 
- Shihan Kenji Midori 7. dan a WKO Shinkyokushin világszövetség elnökével
- Shihan Furkó Kálmán 7. danos mesterrel, a Magyar Karate Szakszövetség alelnökével,
- valamint Szepesi Csenge Kyokushin karate Világ és Európa-bajnokkal
 
A svájci Kyokushin Karate EB és a litván Világkupa összefoglalója, szeptember 27-én, 22.30-tól a Sport 1 tv-ben.
 
 
Főadás: 
 
Szept 27.  Péntek   Sport1  - 22.30
 
Ismétlések:           
 
            Szept 28. Szombat SportM - 20.45
            
            Szept 29. Vasárnap Sport1  - 6.15

            Okt  02.    Szerda    Sport1 - 13.00

            A TEK-KYOKUSHIN-KNOCKDOWN BAJNOKSÁG ÖSSZEFOGLALÓ: 
 
            Szept 25 sport 2 10.00
            Szept 27 SportM 21.30
            Szept 29 SportM 11.15
            Szept 30 Sport2  18.00

További ismétlések:     www.sport1tv.hu tvmusor
(megjegyzés: a televízió a műsorváltoztatás jogát fenntartja)
 
Zene: Németh Nyiba Sándor és a Dee-pression
 
 
Tiszteletttel:    Kalmár Árpád
Sport1tv - Harcművész- 
Fullcontact Magazin Szerkesztősége
 
 
KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST KÍVÁNUNK!